Dekorationer til smukkere, grønnere fester

Om Sage blomster

Tankerne bag Sage Blomster

Med Sage Blomster ønsker jeg at tilbyde et smukt og bæredygtigt alternativ til de traditionelle, singleuse festdekorationer vi i dag ofte er tvunget til at bruge når vi ønsker at pynte op til fest. Sage skal gøre det let for dig at holde smukke fester uden at belaste hverken miljøet eller din pengepung. 

Hovedattraktionen her hos Sage er de fantastiske silkeblomster, der ligner friske blomster men er fremstillet af stof eller plast. Fordelene ved silkeblomster er mange: blomsterne kan bruges igen og igen – de visner aldrig – og det er en stor gevinst for miljøet. Derudover er silkeblomster mindre krævende end friske blomster, da de ikke skal have vand og er uafhængige af lys og temperaturforhold. Silkeblomster gør dig også uafhængige af sæsonerne, og man kan således pynte op med tulipaner i november, hvis det er det, man ønsker.

 

 

Ud over silkeblomster kan du også leje LED-stearinlys hos Sage. Stearinlysene lyser på batterier, og med disse slipper du for brandfaren de levende lys udgør ved din fest. Desuden slipper man for sodpartikler i luften, og for at smeltet stearin løber ud over borden, dugen eller dine gæsters fingre. 

Jeg arbejder løbende på at finde nye produkter at udleje som kan gøre dine fester endnu mere skønne og grønne.   

Hej – Mit navn er Janne…

Mit navn er Janne, og jeg er ejer af Sage Blomster. Ideen til Sage Blomster opstod for flere år siden, da jeg skulle giftes. Min mand og jeg boede i Vangede nord for København, men skulle holde brylluppet på Sydfyn. Desuden skulle vi afsted på bryllupsrejse få dage efter brylluppet. Derfor søgte jeg nettet tyndt for et sted at leje naturtro, kunstige blomster, da jeg syntes, det var synd, at de friske blomster kun skulle bruges denne ene dag og så smides ud. Det viste sig dog, at det ikke var muligt som privatperson at leje kunstige blomster, og jeg endte med at købe friske blomster. Men tanken var plantet i mig – hvorfor var der ingen, som udlejede pæne, kunstige blomster til private fester? Hvorfor var der ikke et alternativ til de friske blomster, som er en miljøbelastning både at dyrke og at transportere? Nu er alternativet her, og jeg glæder mig til at hjælpe dig med at skabe en smuk kulisse til din næste fest.